Läs reaktionerna till förhandstitten av MAD MAX: FURY ROAD!!

Film

Om du är som jag, nyfiken på hur George Millers efterlängtade Mad Max: Fury Road står sig mot de tidigare filmerna så är nu väntan över!!

Tydligen, har det varit en förhandsvisning vid Warner Bros. och de som såg filmen verkar ha gillat vad de såg. Vad vi har här är ett flertal reaktioner från fans och från olika platser på nätet /Film. Och som sagt, detta är bara fansens reaktioner, och reflekterar inte Filmparadisets tankar eller åsikter. Låt oss börja:

Randy från Action Figure Times:

This IS the kind of Mad Max II/The Road Warrior on steroids, go-big-or-go-home, bug-nuts crazy, toss-you-in-the-deep-end mythology and put-it-all-out-there-in-case-we-never-make-another-one Mad Max Fury Road. […]

This movie feels like thirty years of Miller holding in passion for a world that he built so long ago, exploding on the screen. You, remember the third act of The Road Warrior, the bad-ass truck chase that is still hailed as a masterpiece of filmmaking? You do? Good.

Because that’s what this whole movie pretty much is-and it works! A chase that goes long and deep into the heart of Miller’s post-apocalyptic world, trying to get out of the Wasteland. It opens up and hardly slows down.

Kevin Craig West från Facebook:

just came from a year in advance screening of “Mad Max Fury Road”. Weird to not see Gibson as Max but Tom Hardy holds it down just fine. Great action sequences and amazing post apocalyptic vehicles and costuming with awesome makeup.

@Antiochian2010:

Went to a preview screening tonight of Mad Max: Fury Road… Due out in a few months and you are in for a treat…

@Breeza7:

“I can’t see anyone not liking it… There was other Aussies for sure. Nicholas hoult was fantastic too. Very action intense.

Om Tom Hardys brytning i filmen:

“not American sounding like CT, but not British. Hard to explain.”

Jag verkligen längtar efter att få se denna film. Rollistan — Hardy, Nicholas Hoult, och Charlize Theron — är suverän. Det är svårt att bärga sig och man vill gärna få veta vad Miller har hittat på denna gång. Filmen får premiär den 15 maj 2015 och här är filmens synopsis:

MAD MAX: FURY ROAD är den fjärde filmen i George Millers Road Warrior/Mad Max franchise och är skriven och regisserad av Miller. Denna postapokalyptiska actionfilm utspelar sig på det mest öde platser på vår jord, i ett stekhet ökenlandskap där mänskligheten är söndertrasad, och de flesta slåss som galningar för att överleva. Inom denna värld av eld och blod existerar två rebeller på flykt som kanske skulle kunna skapa någon sort ordning… Det är Max (spelad av TOM HARDY från The Dark Knight Rises), en man som tar itu med problemen, pratar lite, och som söker lugn och ro efter att hans fru och barn mördats i spåren av detta kaos.

Och… Furiosa (spelad av CHARLIZE THERON från Prometheus), en kvinna som tar itu med problemen och som tror att hennes väg till överlevnad leder igenom öknen tillbaka till hennes barndomsland.

 

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password