Tävling: Vinn ‘En familj (August: Osage County)’ på blu-ray!

Allmänt

Scanbox har haft vänligheten att ge oss tre ex av filmen ”En familj (August: Osage County)” på blu-ray! Och vi kör naturligtvis igång en tävling på dem!

Meryl Streep och Julia Roberts drabbar samman i filmatiseringen av Tracy Letts prisbelönta pjäs EN FAMILJ – August: Osage County.
Flerfaldigt Oscarsvinnande Meryl Streep, spelar rollen som Violet Weston, en pillerknaprande matriark i en av Söderns mest dysfunktionella familjer. Filmen börjar på natten då Violets man sedan 30 år, Beverly, mystiskt försvinner utan ett spår. Beverlys försvinnande får parets tre döttrar (Julia Roberts, Juliette Lewis, Julianne Nicholson) att återvända till sitt barndomshem tillsammans med sina familjer, för att trösta sin mor och hjälpa till att ta reda på vad som hände deras far. Som i de flesta familjer tar hemmet fram det bästa och värsta ur alla, medan döttrarna faller tillbaka in i sina gamla roller i den oförlåtliga familjehierarkin – mitt i den stekheta augustivärmen.
Filmen, som är regisserad av John Wells (The Company Men) och producerad av George Clooney, har nominerats till två Oscar. Meryl Streep är nominerad för bästa kvinnliga huvudroll och Julia Roberts är nominerad för bästa kvinnliga biroll.

Hur tävlar jag?
För chansen att lägga vantarna på filmen behöver du bara svara på en fråga och lämna ditt svar i en kommentar här nedanför!

Suveräna Meryl Streep, som medverkar i filmen, har vunnit många priser i sin karriär! Men hur många Oscars har hon lagt beslag på?

A. 1
B. 2
C. 3


När slutar tävlingen?
Tävlingen pågår till den 9 juli 12.00. Vinnarna dras med hjälpa av Randompicker, vinnarna kontaktas via mejl och kommer även att presenteras här på sidan.

Extra chans att vinna!
Vi dubblar din chans att vinna i denna tävling om du delar den på din Facebooksida eller i din blogg! Glöm inte att skriva att du delat och bifoga en länk i kommentaren!

Om du inte vinner filmen kan du köpa/hyra den genom att klicka på logotyperna här nedan:

discshop logo
cdon logo

Trailer:

© 2014 Scanbox
Läs mer om mig på min Om-sida.

Lost Password