Teaser för den nya ”Fifty Shades of Grey” trailern!

Trailers

De var ett tag sedan nu som Universal Pictures släppte den första trailern för ”Fifty Shades of Grey” som får premiär den 13 februari 2015. Den 14 november är det dags för en ny trailer och innan dess har man släppt denna teaser inför premiären av den nya trailern! Spana in det här nedanför!

I filmen, som är regisserad av Sam Taylor-Johnson, ser vi Jamie Dornan, Dakota Johnson, Jennifer Ehle, Luke Grimes, Victor Rasuk, Eloise Mumford, Max Martini, Rita Ora, Marcia Gay Harden och Callum Keith Rennie.

Fifty Shades of Grey har blivit ett globalt fenomen och trilogin har översatts till över 50 språk världen över sedan de släpptes. Till dagens datum har “Fifty Shades” trilogin sålt i över 70 miljoner exemplar vilket gör den till den snabbast säljande bokserien någonsin.

Fifty Shades of Grey” (först publicerad 2011) följer relationen mellan den 27-årige miljardären Christian Grey och college studenten Anastasia Steele. Efterföljande böcker i serien, ”Fifty Shades Darker” (2011) och ”Fifty Shades Freed” (2012) utforskar parets allt djupare relation.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password