TV-trailer för Terminator Genisys!

Trailers

Paramount Pictures har släppt en längre tv-trailer för ”Terminator Genisys” som avslöjar lite nytt material från den kommande filmen. Spana in den här nedanför!

Terminator Genisys” kommer att ge oss en ny spinn på hela “Terminator” franchisen genom att återskapa scener från de två första filmerna i serien och avslöjar samtidigt att Sarah Connor uppfostrades av Arnold Schwarzeneggers Terminator, som hon kallar “Pops.” I filmen kommer vi också kunna se en hybrid mellan människa och maskin som filmens huvudsakliga antagonist vilken filmskaparna beskriver som en ”visuell spel växlare.”

Terminator Genisys” är den första filmen i en ny trilogi av filmer i vilken vi också ser Emilia Clarke, Jason Clarke, Jai Courtney, J.K. Simmons, Dayo Okeniyi, Byung-hun Lee, Michael Gladis, Sandrine Holt och Matt Smith. Filmen är regisserad av Alan Taylor (Thor: The Dark World) från ett manus av Laeta Kalogridis och Patrick Lussier. Filmen får premiär den 1 juli 2015.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password