Warner Bros. har släppt en första trailer för Justice League: Gods & Monsters

Trailers

Warner Bros. Home Entertainment, Warner Bros Animation och DC Entertainment (via IGN) har släppt en trailer för den animerade filmen ”Justice League: Gods & Monsters” vilken du kan spana in här nedanför tillsammans med de första officiella bilderna. Skapad av ”Batman: The Animated Series” och ”Justice League” animatören Bruce Timm, beskrivs filmen som följer:

Följ med till en parallell verklighet där Justice League skyddar planeten — men svarar bara inför sig själva. Med hot och fruktan som metod utdelar denna Superman, Batman och Wonder Woman en brutal rättvisa. I detta alternativa universum, växte Superman inte upp hos Kents i Smallville, den maskerade hämnaren är inte Bruce Wayne, och Wonder Woman är inte en Amazonkrigare från Themyscira. När en grupp av berömda forskare råkar ut för olägliga ”olyckor”, följer en enhet från mydighterna ledtrådar som leder dem till Justice League — men finns där en mer mäktig spelare som opererar i det fördolda? Här spelas ett högt spel, fyllt av intriger, mysterium och action som ställer frågan: Hur utdelar du rättvisa till de som står över lagen?

Michael C. Hall (“Dexter”) skänker sin röst till Batman, tillsammans med Benjamin Bratt (“Law & Order,” Despicable Me 2) som Superman, Tamara Taylor (“Bones,” Serenity) som Wonder Woman, Jason Isaacs (“Harry Potter” filmerna) som Lex Luthor, Paget Brewster (Lana Lang i Batman: The Dark Knight Returns, Parts 1 och 2) som Lois Lane, och C. Thomas Howell (E.T., The Amazing Spider-Man) som Dr. Will Magnus.

Justice League: Gods and Monsters” släpps i USA på Blu-ray, DVD och Digital HD den 28 juli. En påföljande serie med titeln ”Justice League: Gods & Monsters Chronicles”, kommer att visas på Machinimas YouTube kanal.

 

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password