Spider-Mans olika masker genom åren!

Smått & Gott

Likt många andra superhjältar har Spider-Mans dräkt gått igenom en rad förändringar genom åren. Denna coola grafiska översikt från Printster (via /Film) fokuserar på de bästa av dem och sträcker sig från en brun papperspåse till den suveräna noir masken från 2009-års Spider-Man Noir. Vilken är din favorit? Föredrar du den traditionella dräkten, eller gillar du när man skruvar till det hela lite? Det skall bli spännande att se hur den nya Spider-Man filmen kommer att hantera dräkten! Tills dess, njut av denna grafiska genomgång!

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password