Universal Pictures eggar upp oss med ytterligare en Jurassic World trailer!

Trailers

Det är inte så långt kvar nu innan premiären av ”Jurassic World, och för att göra er ännu mer exalterad, så har Universal Pictures släppt en ny liten trailer för den efterlängtade uppföljaren. Denna innehåller även ett väldigt bekant rytande i slutet (även om det verkar komma från en helt annan art än vad du kanske förväntar dig)! Spana in den här nedanför!

Filmen får premiär i både 3D och 2D och är regisserad av Colin Trevorrow och bjuder på ett skrämmande sci-fi äventyr som utspelar sig 22 år efter händelserna i Steven Spielbergs original från 1993 Michael Crichton adaptionen, ”Jurassic Park”.

Jurassic World”, vilken får premiär den 12 juni, 2015, har i sin rollista Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Ty Simpkins, Jake Johnson, Nick Robinson, Irrfan Khan, Vincent D’Onofrio, BD Wong, Omar Sy, Judy Greer, Katie McGrath, Lauren Lapkus och Andy Buckley.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password