Unboxing: Loot Crate Maj 2015

Unboxing

Tiden går och vi är redan framme vid majmånads Loot Crate och temat denna gång är “Unite” som är ett tema som säger väldigt mycket men avslöjar väldigt lite på pappret!

Normal stor låda denna gång och den kändes rejält tung vilket lovar gott för att den innehöll mycket nördprylar!! Och gissa om den var fullpackad! 🙂

Loot Crate tidningen tar sig en ingående titt på ”de bästa teamen i serier någonsin” och här finns även en intervju med BOOM! Studios och mycket mer!

Om man bara kikade lite så såg man först och främst en t-shirt! Och en lite mystisk grön box…

Jag har absolut inget förhållande alls till Power Rangers och har knappt sett något alls av de olika tv-serierna. Vill minnas att det sändes på TV 3 för väldigt länge sedan, men det är också allt. Trots det är Green Ranger T-Shirten från Flophouse riktigt läcker och kommer att användas flitigt!

Här näst så hittar vi ett is-tråg där man kan göra isbitar i form av Marvels superhjältar, vilket kan vara riktigt roligt att bjuda på under sommarens varmare dagar!

Den gröna lådan jag såg tidigare innehåller ett exklusivt Rick och Morty pussel på 300 bitar från Cardinal Industries, Inc. Har inte just något att säga om det då jag inte har den blekaste aning om vilka Rick och Morty är!

Här näst plockar vi fram ett exklusivt nummer av Bravest Warriors Tales från Holo John #1 från BOOM! Studios – Som vanligt har serien ett Loot Crate exklusivt omslag. Själva tidningen innehåller fem historier och en poster.

Här näst hittar vi två prylar som relaterar till Marvel och Avengers: Age of Ultron. Den ena är en bildekal som man, som ni förstår, fäster på sin bil. Den andra grejen är Marvel skosnören som säkert inte behöver förklaras närmare 🙂

Nästa artikel värmer mitt hjärta rejält och det är ett exklusivt Loot Crate nummer av MAD Magazine!!! I yngre dagar älskade man denna tidning och alla dess härliga serier. Favoriten på tidningen var omslaget som man kunde vika ihop för att få fram en dold, hemlig, bild!! I detta exklusiva nummer kan man se hyllningar till Avengers, Justice League, och Hobbit.

Sist men inte minst så innehåller lådan ett exklusivt set av Team Fortress 2 pins som är riktigt läckra och speglar lite av innehållet i spelet.

Okej vad kan man säga annat än att det var en välfylld låda denna månad!! Det var lite av varje och även om man inte känner till vad allt är var det ändå roliga prylar i lådan. Om man någonsin tvekar på att fortsätta med lådan så är det månader som denna som gör det värt att fortsätta!!

Om du vill lära dig mer om Loot Crate och kanske vill införskaffa dig en egen låda, spana då in deras hemsida här!

Foto: 2LR

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password