Unboxing: Loot Crate Juli 2015

Unboxing

Så har ännu en månad passerat och vi är i slutet av juli och ännu en Unboxing av en nördlåda från Loot Crate! Denna gång är temat ”Heroes 2” och hyllar härligt nördiga hjältar av olika det slag!

Låt oss så ta oss en titt på juli månads Loot Crate!

Självklart får vi den sedvanliga tidningen i lådan som dels går igenom vad lådan innehåller men även en Q&A with Jon Schnepp, en titt på Batman och Wonder Womans relation så väl som lite om dokumentären om Supermanfilmen som aldrig blev av och mycket mer!

Det första vi ser av månadens prylar är en exklusiv Batman figur från Q-Pop Figure – Denna figurin är inspirerad av tv-serien från 60-talet och kommer med den klassiska pratbubblan som man även kan skriva sina egna uttryck på! Ka-Boom! Riktigt, riktigt cool och helt klart lådans bästa pryl!!

Okej ett svettband med Legend of Zelda motiv hittar härnäst ut ur lådan. Ja vad ska man säga, coolt tryck, men knappast någon riktig höjdare. Hade hellre sett något annat från Zelda än detta.

Detta var riktigt coolt!! En The League of Regrettable Superheroes bok – Vilket är en bok om de mest udda av alla superhjältar som någonsin har publicerats i en serietidning! Tyvärr tappar den lite av sin coolhet då detta är en Loot Crate version och halva boken fattas 🙁 Dock är det kul läsning vi bjuds på och vem skulle inte älska att se mer av Fatman the Human Flying Saucer?

Härnäst så hittade vi ett Batman Multiverktyg i form av en nyckelring. Frågan är bara vem som skulle använda denna som en nyckelring då den är livsfarligt vass i dess spetsar, som på ena sidan är en platt skruvmejsel, och på den andra en stjärnmejsel. I mitten av det hela har vi en kapsylöppnar och allt är format som en av Batmans Bataranger. Cool i sig men inte särskilt praktisk!

WTF!!! Ännu en av dessa jäkla doftgranar, denna gång från Star Trek formad i den klassiska hälsningen som de från Vulcan använder sig av. “Live long and prosper” med vaniljlukt…suck snacka om skit! Känns varje gång som de köpt ett jättelager med dessa för att de absolut inte säljer och slänger med i lådorna som utfyllnad! Vi vill ha bättre grejor än detta!!

Här näst kom en kod för att ladda ned spelet Brawlhalla inkluderat exklusiva skinn, vapen och karaktärer från spelet.

Sist men inte minst en riktigt läcker Wonder Woman poster! Inte så mycket att säga om den, önskade att jag hade plats att hänga upp den på väggen bara!

Doftgran, svettband och lite annat skit till trots så var juli månads Loot Crate riktigt cool! Batman figuren sticker naturligtvis ut och gör lådan väl värd att inhandla. Dock saknade jag en t-shirt, som jag personligen tycker skall vara i varje låda!

Om du vill lära dig mer om Loot Crate och kanske vill införskaffa dig en egen låda, spana då in deras hemsida här! Du kan använda kupongkoden “SAVE10” för att spara 10% på de prenumerationsplaner som finns!

Foto: 2LR

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password