Videoklipp med Chris Farley som Shrek har dykt upp på nätet

Blogg Videoklipp

Innan hans allt för tidiga bortgång i december 1997, var komikern Chris Farley (Tommy Boy, Black Sheep, Saturday Night Live) originalrösten till allas favorit troll, Shrek, i den animerade filmen från DreamWorks. Efter hans bortgång, och trots att Farley hade spelat in all sin dialog, valde studion att ersätta skådespelaren med hans för detta SNL kollega Mike Myers, och resten är historia.

Nu har en av filmens producenter, John Garbett, lagt ut ett klipp från filmens tidiga dagar och här kan vi höra Eddie Murphy som åsnan och Farley som Shrek. Du kan spana in den här nedanför och få en liten inblick i vad som skulle kunnat ha varit.

En dokumentär om den bortgångna komikern, ”I Am Chris Farley”, släpptes förra veckan och du kan spana in trailern genom att klicka här.

Släppt i maj 2001, blev ”Shrek” en enorm succé och spelade in över 480 miljoner dollar och vann på det en Oscar för bästa animerade film. Den följdes av tre uppföljare och en spin-off, vilka tillsammans spelat in över 3.5 miljarder dollar världen över.

Förra året sa DreamWorks Animations chef Jeffrey Katzenberg till Fox Business Network att ytterligare en film i franchisen eventuellt kommer att bli gjord och sa: “Vi vill låta dem få lite tid att vila, men jag tror att du kan vara övertygad om att vi kommer att få ett ytterligare kapitel i Shrek serien. Vi är inte färdiga, och viktigare än så, det är inte han heller.”

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password