Tillbaka till framtiden stjärnorna Michael J. Fox och Christopher Lloyd återförenas för Toyota

Smått & Gott

Många är vi fans som står i startgropen för att fira 30-årsjubileet av Marty McFlys och Doc Browns äventyr i ”Tillbaka till framtiden”-filmerna, då Toyota avslöjar sina planer att fira jubileet med en modern twist. Tack vare Toyota, kan nu fans till trilogin se Michael J. Fox och Christopher Lloyd tillsammans igen och få en glimt av vad biltillverkaren planer inför den 21 oktober, 2015 – det futuristiska datumet som introducerades i ”Tillbaka till framtiden II” och också det officiella premiärdatumet för ”Toyota Mirai hydrogen fuel cell vehicle”. Spana in teaser videon här nedanför och håll ögonen på den virala sidan HÄR!

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password