Nike släpper självknytande Nike Mag skor från Tillbaka till framtiden 2

Smått & Gott

Som bekant så var det 21 oktober, 2015 igår och, om du var online så kan det inte ha frångått dig att framtiden har anlänt. Detta var datumet som Michael J. Foxs Marty McFly reste till i Robert Zemeckis ”Tillbaka till framtiden 2”. För att fira detta har, Nike officiellt utannonserat att filmens självknytande Nike Mag skor kommer att bli verklighet under våren 2016. Dock finns en hake då Nike Mag skorna bara kommer att finnas tillgängliga som en del i en serie av välgörenhetsauktioner där överskottet går till Michael J. Fox Foundation for Parkinson’s Research.

Här nedanför kan ni ta er en titt på hur skorna ser ut och läsa ett meddelande som Nikedesignern Tinker Hatfield sände till Fox. Du kan också se en video där Fox provar det första paret av skorna.

Vi började skapa något från fiktion och vi gjorde det till fakta, säger Nike, Inc. President och Chief Executive Officer Mark Parker. Genom att föreställa oss framtiden, skapade vi den. En produkt kommer till liv, med krav på komfort och stöd när du behöver det, en produkt som känner av dig och anpassar sig till dig är snart här.

Nike har tidigare släppt en icke självknytande version av skon som de släppte 2011. 1500 par av Nike Mag skor samlade in hela 5.6 miljoner dollar till Michael J. Fox Foundation. Tråkigt nog för fansen så gick dessa skor för cirka 3700 dollar per stycket. Ännu finns inget sagt om Nike kommer att släppa någon av dessa skor för allmänheten.

Dessa Nike Mag skor följer i spåren av marknadsföringen kring jubileet för ”Tillbaka till framtiden” och tidigare har vi kunnat se reklam från Pepsi och deras släpp av Pepsi Perfect flaskan. Det var smärre kaos kring dessa flaskor då man under gårdagen släppte 6500 flaskor som sålde slut innan de ens släpptes till försäljning. Dock har Pepsi lovat alla fans att släppa ännu fler flaskor. Dessa kommer att finnas att beställa under torsdagen den 3 november på Shop.Pepsi.com.


Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password