R.I.P. – Abe Vigoda

R.I.P.
Vi nås av nyheten att den amerikanske skådespelaren Abe Vigoda har avlidit. Det är hans dotter som bekräftat att Vigoda, 94 år gammal, har avlidit av naturliga orsaker under tisdagen, skriver Variety.
Abe Vigoda, föddes i New York, och är nog mest känd för rollen som Salvatore Tessio i ”Gudfadern”-filmerna men också som detektiven Phil Fish i komediserien ”Barney Miller”. Han medverkade även i olika tv-serier som ”McGyver” och ”Law & Order”.
Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password