Superrealistiska Star Trek figurer!

Smått & Gott

Vid förra helgens Toy Fair, visade QMx upp två 1/6 skala Star Trek actionfigurer som jag lovar att du kommer bli imponerade av. De visar upp William Shatners Captain Kirk och Leonard Nimoys Mr. Spock, och likheten är nästan skrämmande. Detta är nog på alla plan de bästa Star Trek figurerna som någonsin gjorts.

The Captain Kirk and Spock 1/6 Scale Figures will stand roughly 12″ tall. They will feature approximately 30 points of articulation. The crew at QMX worked to achieve screen accurate likenesses of both William Shatner and Leonard Nimoy as well as ensuring the outfits matched those from the television series.

The figures will include three sets of interchangeable hands. The figure will include show themed accessories with moving parts. Kirk will include a phaser, a communicator and a translator. Spock will include a phaser and a tricorder.

Ännu finns inget datum när dessa kommer att släppas men förvänta er en prislapp på runt 200 dollar per figur.

Star Trek - Kirk & Spock 01 Star Trek - Kirk & Spock 02 Star Trek - Kirk & Spock 03

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password