20th Century Fox ger oss en intressant bild från ”Alien: Covenant”

Blogg Film Nyheter

20th Century Fox retar oss med en bild på ett emblem från ”Alien: Covenant”! Detta är avrundningen på Alien Day firandet och för att ära denna dag så ger oss 20th Century Fox denna bild som säger så mycket mer än vad man först kan tro.

Emblemet visar på en uppenbar koppling till James Camerons ”Aliens”, och använder uppföljarens slogan “Building Better Worlds” och stavningen Weyland-Yutani, som visar på att bolagens sammanslagning skedde runt tiden för ”Alien: Covenant”. Här kan vi även se influenser från ”Alien” med vingarna, ett motiv som presenterades i Ridley Scotts ”Alien” som original loggan för Weylan-Yutani vilken inkluderade vingar med egyptisk stil.

Michael Fassbender poserade även på en bild tidigare denna månad där han bär en Covenantkeps, vilken också bär dessa stiliserade vingar. Men om detta är rekvisita från filmen eller inte, ja det vet vi inte.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password