Justin Timberlake etta på Billboard 100 med låt från filmen ”Trolls”

Film Musik

När Justin Timberlake gör musik för första gången på tre år låter succén inte vänta på sig! Detta är singeln ”Can’t Stop the Feeling” från den animerade filmen ”Trolls” och när den släpptes landade den direkt på Billboard 100:s första plats! Detta är första gången som en av Timberlakes låtar placerat sig på listans första plats.

På det har regissören Mark Romanek gjort en musikvideo till låten där vi ser Timberlake dansa till sången i en livsmedelsbutik och på andra ställen – emellan scenerna får vi se människor i alla livets skikt ta ut dansstegen också.

Spana in musikvideon här nedanför! ”Trolls” får biopremiär den 28:e oktober, 2016.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password