Rihannas ”Star Trek” IMAX musikvideo

Film Musik

Vi fick ett smakprov på den för några dagar sedan och nu har Paramount Picture veckor innan premiären av ”Star Trek Beyond” släppt musikvideon till Rihannas singel ”Sledgehammer” – den första musikvideon som är helt inspelad med IMAX kameror.

Floria Sigismondi (”The Runaways”) regisserade videon i vilken vi ser sångerskan klädd i stiliserad make-up i ett ökenlandskap samtidigt som hon dansar och saker och ting blir kosmiska och en aningens skruvade. I videon kan vi även se svärmen som ses i trailers för filmen, tillsammans med U.S.S. Enterprise.

Detta är en riktigt bra sång och långt bättre än andra filmlåtar vi hör den senaste tiden, så som Fall Out BoysGhostbusters” tema, och videon är snygg att se även om den är en aningens överdriven. Videon släpps idag på IMAX biografer runt om i världen.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password