Veckans biofilmer

Film

Under denna vecka får vi endast två nya premiärer på de svenska biograferna. I svenska ögon är nog David Yates nya film ”Legenden om Tarzan” mest intressant då svenska Alexander Skarsgård tar på sig rollen som den legendariske kungen av djungeln.

Legenden om Tarzan

2016-07-13 - Legenden om Tarzan

Produktionsland: USA

Handling: Det har gått många år sedan mannen, som kallas Tarzan, lämnade djungeln för ett liv som John Clayton, Lord Greystoke, med sin älskade Jane vid sin sida. Han har nu blivit inbjuden att åka tillbaka till Kongo som ett sändebud åt parlamentet, omedveten om att han bara är en bricka i ett dödligt spel av girighet och hämnd.

Vad tror Filmparadiset? Någonstans undrar man varför denna film kommer just nu? En ny film om Tarzan är inget man förväntat sig från Hollywood just nu, men här är den. Trailers ser delvis lovande ut men känslan är ändå att vi får något typiskt Hollywood och med en känsla av dussinproduktion.

Kollektivet

Kollektivet Featured

Produktionsland: Danmark

Handling: För akademikerparet Erik och Anna börjar kollektivboendet som en dröm. Tillsammans med sin dotter Freja smälter den lilla familjen in i vänskapen och den allomslutande gemenskapen mellan kollektivmedlemmarna boende under ett och samma tak. Men när Eriks unga älskarinna tillåts flytta in i kollektivet rubbas balansen. En epok går mot sitt slut och verkligheten tränger sig på med hot om konflikt och splittring.

Vad tror Filmparadiset? Som en tidsbild kan filmen verkligen gå hem hos publiken som var med på den tiden. Bland andra, en yngre publik, blir detta nog en film som går dem förbi. Fares Fares medverkar i filmen och bara det lovar gott för att filmen skall vara värd att se!

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password