Star Wars 8 regissören delar 6 stycken bilder från Episod VIII

Blogg Film Nyheter

De som älskar allting Star Wars kan inte ha missat att under den gångna helgen anlände många tunga namn från Star Wars universumet till huvudscenen vid ExCel Center utanför London för det episka eventet känt som Star Wars Celebration. En av de mer exalterande individerna som framträdde under helgen var den hyllade regissören Rian Johnson, som kom för att prata om nästa spännande kapitlet i sagan om Skywalker, ”Star Wars: Episod VIII”. Han delade med sig av foton och vi har även video från panelen tillsammans med en intervju han gjorde efteråt.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password