Veckans biofilmer

Film

Så har vi äntrat en ny vecka och denna vecka bjuder på fyra riktigt heta biopremiärer!

Ghostbusters

Ghostbusters 2016 Featured 03

Produktionsland: USA

Handling: Över trettio år efter att originalfilmen tagit världen med storm, är Ghostbusters tillbaka och redo att fängsla en helt ny generation. Regissören Paul Feig har kombinerat den övernaturliga spänning som gjorde originalet så omtyckt, med en helt ny ensemble bestående av några av världens roligaste skådespelare. Gör dig redo att se dem rädda världen i sommar!

Vad tror Filmparadiset?: Utsatt för enorm kritik innan dess premiär över att filmens ensemble till största del består av kvinnor. Till och med stjärnorna Bill Murray och Dan Ackroyd, från originalfilmen, har försvarat den och tycker att den är riktigt bra. Efter sin premiär har den fått långt bättre kritik än innan!

Jason Bourne

Jason Bourne Featured

Produktionsland: USA

Handling: Jason Bourne har fått lära sig att leva med insikten av att ha varit ett redskap för att utföra operationer som myndigheterna behöver, men inte vill kännas vid. Samtidigt förändras världen i en takt som verkar springa ifrån makthavarna, som bara kan se på när en ny verklighet lägger sig som ett raster ovanpå den gamla. Att minnas allt är inte samma sak som att veta någonting.

Vad tror Filmparadiset?: Utan tvekan kommer denna film vara en av årets höjdpunkter. Paul Greengrass och Matt Damon är en oslagbar kombination!

Mike and Dave Need a Wedding Date

Mike and Dave Need a Wedding Date Featured

Produktionsland: USA

Handling: Partybröderna Mike och Dave lägger ut en annons på nätet för att hitta de perfekta dejterna till deras systers bröllop på Hawaii. Bröderna hoppades på en vild semester men blir överlistade av tjejerna som tar festandet till en helt ny nivå.

Vad tror Filmparadiset?: Det finns inget som lockar med denna film och den kommer definitivt inte få oss att gå till biografen. Nej detta är en film att se på blu-ray när den dagen kommer!

Race

Race Featured 02

Produktionsland: Kanada, Tyskland

Handling: RACE bygger på den otroliga men sanna historien om olympisk legend, Jesse Owens, som anses vara en av de allra främsta idrottsmännen genom tiderna, oavsett idrott. Med mod och beslutsamhet kämpade han mot det förflutna. Och vann. Filmen är inspelad i Montreal och på plats på Olympiastadion i Berlin, där Jesse Owens blev fyrfaldig guldmedaljör vid OS 1936.

Vad tror Filmparadiset?: Historien om Jesse Owens liv och karriär är intressant alla dagar på året. Han historia speglar en tid som vi ser återkomsten av just nu. En värld fylld av främlingsfientlighet och rasism. Kanske kan denna film hjälpa till att öppna ögonen på vissa människor…Definitivt en film vi måste se!

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password