Veckans biofilmer

Film

Ny vecka nya biopremiärer och denna gång är det en väldigt blandad kompott som kliver upp på biograferna!

Absolutely Fabulous: The Movie

Absolutely Fabulous Featured

Produktionsland: England, USA

Handling: De hysteriska favoriterna Edina och Patsy är tillbaka och precis som i TV-serien får vi följa dem i deras glamourösa liv med shopping, sena utekvällar och drinkar. När de får skulden för en stor incident vid en release-fest blir de indragna i en mediestorm utan dess like och jagade av paparazzis. Räddningen blir den Franska Rivieran, dit de flyr för att leva sitt lyxliv i fred – för alltid!

Vad tror Filmparadiset?: Serien i all ära, den har aldrig varit något jag sett med någon större hängivelse. Filmen kommer med all säkerhet falla kort i jämförelsen med tv-serien och göra dess fans väldigt besvikna.

Ben-Hur

Ben-Hur Featured 04

Produktionsland: USA

Handling: Fursten Judah Ben-Hur blir oskyldigt anklagad för mordförsök på den romerske ståthållaren av sin adoptivbror Messala, som är officer i den romerska armén. Ben-Hur blir dömd till ett liv som galärslav och tvingas lämna sin familj och kvinnan han älskar. Efter år av umbäranden lyckas Ben-Hur bli fri, fast besluten att återvända till Jerusalem för att utkräva hämnd.

Vad tror Filmparadiset?: Det är nästan hädelse att göra en remake på den så klassiska filmen Ben-Hur, för att inte säga totalt onödigt. Detta är en flopp i USA och kommer med all säkerhet inte hitta hem i Sverige heller!

Don’t Breathe

Don’t Breathe Featured 03

Produktionsland: USA

Handling: För att slippa tristessen, och kanske en dag kunna komma bort från sin hemstad, har de de tre vännerna Rocky, Alex och Money begått en rad välplanerade inbrott. När de hör talas om att en blind man bor ensam i ett ödsligt bostadsområde och har en förmögenhet undangömd i sitt hem, bestämmer de sig för att genomföra sin största och sista kupp. Men deras plan går skrämmande fel när de inser att deras måltavla inte var så harmlös som de trott.

Vad tror Filmparadiset?: Svenskarna älskar sina skräckfilmer och det lilla jag sett av denna film lovar faktiskt riktigt gott.

Everybody Wants Some

Everybody Wants Some Featured

Produktionsland: USA

Handling: Ett gäng med baseballspelande collegekids navigerar sig genom  friheten och förpliktelserna som kommer under ungdomens första stapplande steg in mot vuxenlivet.

Vad tror Filmtopp.se?: Regissörens tidigare film, ”Boyhood”, var en stor succé men denna kommer nog inte ens i närheten.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password