Veckans biofilmer

Film

Dags att ta sig en titt på veckans nya biofilmer!

Blair Witch

blair-witch-featured-02

Produktionsland: USA

Handling: En grupp collegestudenter ger sig in i Black Hils Forest i Maryland för att avtäcka mysteriet kring James systers försvinnande. Något som många har trött är kopplat till legenden om Blair Witch. Under natten inser de att legenden är alltför verklig, och mycket ondare än vad de hade föreställt sig.

Vad tror Filmparadiset?: Varför ens göra en uppföljare på en film som kom för så länge sedan? Denna genren är uttjatad bortom ord och detta känns som ett desperat försök att väcka liv i genren igen. Inte undra på att den floppar världen över!

Kubo och de två strängarna

kubo-and-the-two-strings-featured

Produktionsland: USA

Handling: I det antika Japan, på en klippa högt ovan havet, bor en pojke vid namn Kubo. Den streetsmarte och godhjärtade rackarungen lever ett enkelt liv, och roar sig med att förgylla tillvaron för byns övriga invånare genom att berätta sagor med hjälp av papperskonsten origami. Den lugna tillvaron slås i spillror när Kubo av misstag väcker en ande från det förgångna till liv. Anden har hämnd att utkräva, och för att stoppa den slår Kubo sig ihop med den stentuffa Monkey och den något udda insekts-samurajen Beetle. .

Vad tror Filmparadiset?: Detta ser verkligen läckert ut och kommer med all säkerhet vara en underhållande film att se, dock inte på svenska!

Love & Friendship

love-and-friendship-featured

Produktionsland: England, Frankrike, Holland, Irland, USA

Handling?: Lady Susan har bara varit änka i ett par månader, men möts redan av nya uppvaktare var hon än går. Det är nästan så att hon drivs på flykt från sitt tillhåll på godset Langford, för att undfly dessa flirtande herrar. Men det är en flykt hon till synes verkar trivas med, nämligen en jakt på ett nytt lämpligt gemål. Och så förstås en fästman till hennes dotter också.

Vad tror Filmparadiset?: Kate Beckinsale i en roll som vi kanske inte är vana att se henne i, kan det vara något? Inte för mig i varje fall och ingen film jag ser på bio.

The Magnificent Seven

The Magnificent Seven Featured 02

Produktionsland: USA

Handling: Sju revolvermän bildar ett gäng för att hjälpa fattiga bybor som blir terroriserade av råa banditer. Nyinspelning på 1960 års stjärnspäckade västernfilm

Vad tror Filmparadiset?: Som remake sett är nog denna film väldigt onödig. Men nu när westerngenren får lite nytt liv i form av kommande ”Westworld” och nu denna så har jag inget emot det hela. Detta ser ut att bli en härligt underhållande popcornfilm och behöver inte vara mer än så heller! En given film att se!

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password