Här kommer din första titt på Nintendo Switch!!

Spel

Efter tonvis av rykten så är den då äntligen här, Nintendos nya konsol, Nintendo Switch! Och det verkar som ryktena var sanna, detta är en konsol som är lika stationär som den är portabel. Den har löstagbara kontroller som går att använda för en spelare eller som separata kontroller för flera personer att använda. Spelen verkar laddas via SD-kort…eller?

Och visst är det Skyrim som spelas på konsollen?!

Och det verkar som progressionen man gör på tabletten överförs till konsolen när man återvänder för att spela på tv:n igen. En bra om ej unik funktion!

I videon får vi även se dem spela Mario Kart 8 vilket skulle kunna betyda att den är bakåtkompatibel med Wii U? Riktigt bra men hur det skall fungera är en annan fråga då konsolen inte tar skivor. Och via videon så kan vi nu räkna till 4 olika handkontrolls lägen som man kan använda sig av.

Videon visar en grupp som spelar med/mot varandra i NBA NK17. Det ser ut att man kan spela mot varandra lokalt även om man inte kan se något som kopplar ihop de två konsolerna!

Är det ett nytt Mario spel vi ser?! Mario i Mexiko?!

Nu kan vi även se betydelsen av de små handkontrollerna. Det ser ut som varje sida av Switchkontrollen kan användas som en egen handkontroll för vissa spel! Riktigt coolt!!. Spana in videon här nedanför!

Det ser äntligen ut som om Nintendo har massor av 3:e partssupport om man ser till bilden på ”partners” från den japanska sidan!

Massor av stora namn! Och många av dem har inte samarbetat med Nintendo på evigheter. Här kommer en detaljerad bild som visar konsolens alla funktioner.

En intressant maskin vars handkontroll/kontroller kommer att bli den största snackisen. Än en gång har Nintendo varit innovativa och det är riktigt häftigt att en kontroll kan användas av två personer! Detta kommer bli en spännande konsol att testa och även om inget ordentligt pris är satt ännu så verkar amerikanska sidor lägga en basutgåva på runt 300 dollar och en bundleutgåva kring 400 dollar. Vad den landar på i Sverige vet vi ännu inte, det får vi se när vi närmar oss releasen i mars, 2017.

Vad tycker ni om Nintendos nya konsol?

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password