Vinn komedin ”Central Intelligence” på blu-ray!

Tävling

Vi på Filmparadiset har tillsammans med Universal (Sony) anordnat en ”Central Intelligence”-tävling.

Vinster i potten: 3 st. ”Central Intelligence” på blu-ray!

[toggles behavior=”accordion”]
[toggle title=”⇓Klicka här för att läsa mer om Central Intelligence”]

En livsfarlig CIA-agent (Dwayne Johnson) som en gång varit en mobbad nörd, kommer hem till skolans återträff. Genom att utge sig för att vara på ett topphemligt uppdrag får han hjälp av skolans då populäraste kille, som nu är revisor och saknar den gamla goda tiden. Men innan räknenissen inser vad han gett sig in på är det för sent att backa ur och hans nya, oförutsägbara vän drar med honom in i en värld av eldstrid, spionage, dubbelspel och annat som kan leda till döden på fler sätt än han kan räkna ut.

 Central Intelligence
(2016) on IMDb

[/toggle]
[/toggles]

För att vara med och tävla, fyll i formuläret nedan. Vi behöver ha era svar senast 14/11-2016.

TÄVLINGSFORMULÄR
OBS! Tävlingen har avslutats!
Sista tävlingsdag var 2016-11-14 12.00

Lycka till!

Köp eller hyr
Om du inte vinner filmen kan du förboka/köpa/hyra den genom att klicka på logotyperna här nedan:

discshop logo
cdon logo
När slutar tävlingen?
Tävlingen pågår till den 14 november 12.00. Vinnarna dras med hjälpa av Randompicker, vinnarna kontaktas via mejl och presenteras även på Facebook.

© 2016 Universal (Sony)


Tävlingen pågår till och med 2016-11-14 12:00. Tävlingen är gratis att delta i, men tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Tävlingen går ut på att besvara en eller flera frågor, samt fylla i namn, adress och e-postadress. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Vinnarna utses av filmparadiset.se. Medarbetare och deras anhöriga får ej delta i tävlingen. Beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på filmparadiset.se och på vår Facebooksida. Dela gärna den här tävlingen med dina vänner på Facebook!


Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password