Barås hörna: Suicide Squad (2016) – Recension

Barås hörna

Gjorde ett nytt försök med ”Suicide Squad”. Kom fram till följande:

Filmen suger, om det ens kan kallas för en film. Snarare en massa olikfärgade spyor som teoretiskt skulle kunna ha varit intressanta karaktärer, men istället inmundigas av DC Comics och Warner Bros, passerat deras inkompetenta magsystem för att sedan vända och kastas upp.

Jared Letos ”Joker” är kass, tråkig, irriterande och ges alldeles för lite screentime, men det är kanske lika bra det, för då slipper man se hans överspelande och usla garderob, och när någon som spelar the Clown prince of crime anklagas för överspel är det jävligt illa.

Alla potentiellt intressanta bitar, grundkonceptet t.ex, Will Smith och Harley Quinn trasas sönder av ett pissigt manus och en klippare hög på hostmedicin.

Allt som Marvel gör rätt verkar DC skita i och fortsätta med sitt jävla trams.

Skitfilm. Besvikelse. Ve. Och fasa. Skämmes.

[signoff icon=”video”]Originaltitel: Suicide Squad Språk: Engelska Genre: Action, Äventyr, Komedi Regi: David Ayer Manus: David Ayer Skådespelare: Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie, Viola Davis, Jai Courtney, Jay Hernandez, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Cara Delevingne, Joel Kinnaman, Ben Affleck Format: Bio Producerad: 2016 Länkar: IMDB Speltid: 123 min Bolag: Warner Bros. Releasedatum: 2016-08-03 (Bio) Köp eller hyr: Discshop, Cdon[/signoff]

andreas-baras-banner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password