Adam Savage ger oss en guidad tur genom Peter Jacksons rekvisitasamling!

Smått & Gott

Vad kan man säga annat än att Peter Jackson har en makalöst läcker samling av filmrekvisita! Här finns allt ifrån Jurassic Park raptors, Daleks, Hal 9000 och mycket mycket mer…hans samling är otrolig.

Detta borde göras till ett museum så filmnördar från hela världen fick komma och spana in hela härligheten. Här besöker Adam Savage Jackson och får en guidad tur genom hela samlingen! Spana in samlingen och se Adam och Peter bli supernördig i videon här nedanför!

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password