Vinn ”The Purge: Election Year” på blu-ray!

Tävling

Vi på Filmparadiset har tillsammans med Universal (Sony) anordnat en ”The Purge: Election Year”-tävling.

Vinster i potten: 3 st. ”The Purge: Election Year” på blu-ray!

[toggles behavior=”accordion”]
[toggle title=”⇓Klicka här för att läsa mer om The Purge: Election Year”]

Det har gått två år sedan Leo Barnes lyckades stoppa sig själv från att hämnas under Purge Night. I år inträffar ritualen kvällen innan presidentvalet. Som säkerhetsansvarig för senator Charlie Roan är det Leos uppgift att skydda henne under den kontroversiella och ifrågasatta presidentkampanjen. Men genom ett förräderi tvingas de ut på Washingtons gator under den enda natt då ingen hjälp står att finna och måste försöka överleva för att inte straffas för sina synder mot staten.

 The Purge: Election Year
(2016) on IMDb

[/toggle]
[/toggles]

För att vara med och tävla, fyll i formuläret nedan. Vi behöver ha era svar senast 28/11-2016.

TÄVLINGSFORMULÄR
OBS! Tävlingen har avslutats!
Sista tävlingsdag var 2016-11-28 12.00

Lycka till!

Köp eller hyr
Om du inte vinner filmen kan du förboka/köpa/hyra den genom att klicka på logotyperna här nedan:

discshop logo
cdon logo
När slutar tävlingen?
Tävlingen pågår till den 28 november 12.00. Vinnarna dras med hjälpa av Randompicker, vinnarna kontaktas via mejl och presenteras även på Facebook.

© 2016 Universal (Sony)


Tävlingen pågår till och med 2016-11-28 12:00. Tävlingen är gratis att delta i, men tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Tävlingen går ut på att besvara en eller flera frågor, samt fylla i namn, adress och e-postadress. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Vinnarna utses av filmparadiset.se. Medarbetare och deras anhöriga får ej delta i tävlingen. Beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på filmparadiset.se och på vår Facebooksida. Dela gärna den här tävlingen med dina vänner på Facebook!


Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password