Se ett nytt klipp och musikvideo för ”Passengers”

Filmklipp

Sony Pictures har släppt ett nytt klipp och en musikvideo från deras kommande ”Passengers” som ser ut att kunna bli en fantastisk film. Klippet går under titeln ”Date Night” och fokuserar på när Chris Pratt och Jennifer Lawrence går på en dejt tillsammans. Musikvideon är för sången som Imagine Dragons skrev för filmen kallad ”Levitate”, och den innehåller lite nya bilder från filmen. Båda klippen fokuserar på den romantiska sidan av filmens historia. Spana in dem här nedanför!

En rymdfarkost är på väg till en avlägsen koloniplanet med tusentals människor ombord, när det blir ett fel i en av sovkapslarna. Med det resultatet att en av människorna vaknar upp 60 år för tidigt. Med rädsla för att åldras och dö ensam så bestämmer han sig för att väcka ännu en passagerare.

Passengers” är regisserad av Morten Tyldum (The Imitation Game) från ett manus av Jon Spaihts (Prometheus).

I filmen ser Jennifer Lawrence, Chris Pratt men också Michael Sheen och Laurence Fishburne, ”Passengers” får premiär den 21 december, 2016.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password