Filmklipp från ”Bye Bye Man” med Leigh Whannell!

Filmklipp

STX Entertainment har släppt några klipp från deras kommande film ”Bye Bye Man” och i det första av dem kan vi se en cameo från Leigh Whannell (”Saw” och ”Insidious” filmerna)!

Stacy Title regisserar filmen från ett manus skrivet av Jonathan Penner.

I rollistan ser vi Carrie-Anne Moss (Matrix) Douglas Smith (Santa’s Slay, Stage Fright), Lucien Laviscount (One Night in Istanbul, Supernatural), Cressida Bonas (Doctor Thorne), Doug Jones (Hellboy, Absentia), Michael Trucco (Next, Battlestar Galactica) och Faye Dunaway (Chinatown, The Calling).

Människor begår otänkbara handlingar varje dag. Gång på gång, brottas vi med att förstå vad som driver en person att göra sådana fruktansvärda saker. Men vad händer om alla de frågor som ställs är fel? Vad händer om källan till allt ont är inte en fråga om vad … utan vem? När tre college vänner snubblar på det fasansfulla ursprunget till Bye Bye Man upptäcker de att det bara finns ett sätt att undvika hans förbannelse: tänk det inte, säg det inte. Men när Bye Bye Man kommer in i ditt huvud, tar han kontroll. Finns det något sätt att överleva honom?

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password