Två nya trailers för ”Transformers: The Last Knight” och ny bild på Mark Wahlberg på Cybertron?

Trailers

Här kommer några nya trailers för er att spana in för Michael BaysTransformers: The Last Knight”. De är korta men innehåller lite nytt material. Vi har även ett nytt foto från film i vilket vi ser Mark Wahlbergs karaktär Cade Yeager utforksa en intressant miljö vilken ser ut att kunna vara på Transformers hemplanet Cybertron. Spekulationer förvisso men det har tidigare sagts att filmen kommer dyka djupare i mytologin kring Cybertron. Vi kommer att få veta hur de skapades, vart deras historia startar, och hur de gick från att vara slavar till en självmedveten ras.

Transformers: The Last Knight” har bekräftat återkomsten av ”Transformers: Age of Extinction” skådespelarna Mark Wahlberg som Cade Yeager, Josh Duhamel som Lieutenant Colonel Lennox, Tyrese Gibson som Robert Epps, Stanley Tucci som Joshua Joyce, såväl som en ny roll för Isabela Moner (”100 Things to Do Before High School”, ”Growing Up Fisher”) som filmens kvinnliga huvudroll, Izabella. Jerrod Carmichael, Laura Haddock och Santiago Cabrera medverkar också, och vi kan se Liam Carrigan (”Once Upon a Time”) i rollen som Kung Arthur.

Några av titelns robotar har också bekräftats att de återkommer, inkluderat Optimus Prime, Bumblebee, Drift, Hound, Crosshairs, Hot Rod, och Sqweeks för Autobots, med Megatron, Barricade, och Onslaught för Decepticons.

Michael Bay återvänder till registolen för filmen, vilken är skriven av ”Iron Man” författarna Art Marcum, Matt Holloway och Ken Nolan (”Black Hawk Down”). Ian Bryce, Lorenzo di Bonaventura, Don Murphy och Tom DeSanto producerar uppföljaren.

Transformers: The Last Knight” får premiär den 23 juni, 2017. Planerna för franchisen inkluderar redan en spinoff film för Bumblebee som kommer att släppas den 8 juni, 2018 och en sjätte Transformers film kommer att släppas den 28 juni, 2019.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password