Drew Barrymore blir kannibal i Netflix-komedin ”Santa Clarita Diet”

Trailers TV

Netflix fortsätter att presentera trailers för kommande väldigt intressanta serier och filmer! Här kommer några trailers för deras kommande skräckkomedi ”Santa Clarita Diet”, med Drew Barrymore och Timothy Olyphant i huvudrollerna!

Det hela är skapat av Victor Fresco (”Better of Ted”) men just vad det hela handlar om är lite oklart. Dock spelar Barrymore och Olyphant ett gift mäklarparet vid namn Sheila och Joel, som lever i Santa Clarita, Kalifornien. De lever väldig tråkiga liv som är inrutade och trampar på i samma spår, tills ”… Sheila genomgår en dramatisk förändring som leder till död och katastrof – men på ett bra sätt”.

Netflix vill inte riktigt lyfta på täcket ännu men vad som händer är att Sheila verkar dö för att återvända med en omättlig hunger på mänskligt kött.

De första trailerna är gjorda som reklamfilmer för bantning och Drew Barrymore visas upp som en peppig förotskannibal som tänker på vad hon äter och sin figur!

”Santa Clarita Diet” har premiär på Netflix den 3 februari.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password