Emma Watson sjunger i ny ”Skönheten och odjuret”-trailer

Trailers

Visst ser det ut som om Emma Watson tagit på sig Julie Andrews klassiska roll i ”Sound of Music” och är på väg att brista ut i ”The hills are alive”… Men detta är inte en remake på filmen utan en ny trailer för ”Skönheten och odjuret”.

I filmen ser vi Emma Watson som Belle, Dan Stevens som Odjuret, Ian McKellen som Cogsworth, Luke Evans som Gaston, Josh Gad som LeFou, Kevin Kline som Maurice (Belles far), Emma Thompson som Mrs. Potts, Gugu Mbatha-Raw som Plumette, dammvippan, Ewan McGregor som Lumiere, och Stanley Tucci som en flygel med namnet Cadenza.

Bill Condon regisserar filmen från ett manus av Stephen Chbosky, och filmen produceras av Mandeville Films David Hoberman och Todd Lieberman. Den åttafaldiga Oscarsvinnaren Alan Menken, som vann två Oscars för den animerade klassikern 1991, har skrivit tre nya sånger för produktionen tillsammans med Sir Tim Rice.

Walt Disney Pictures kommer att släppa filmen den 17 mars, 2017.

Och nu får vi höra Watson sjunga:

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password