Se den officiella trailern för skräckantologin ”XX”

Trailers

Denna har varit på G länge och nu är den snart här, den helt av kvinnor regisserade skräckantologin ”XX”, som bytt ut den kreativa sidan av projektet några gånger sedan den utannonserades 2013. Men till slut hittade man fyra talangfulla regissörer och nu är den klar och inväntar sin stora världspremiär vid årets Sundance Film Festival (vilken pågår mellan 19-29 januari) för att sedan få amerikansk biopremiär och VOD släpp den 17 februari via Magnet Releasing.

Idag får vi vår första titt på den officiella trailern för ”XX” och det ser riktigt lovande ut!

Synopsis: ”XX” är en ny, helt regisserad av kvinnor, skräckantologi som innehåller fyra mörka historier skriven och regisserade av fyra talangfulla kvinnor: Annie Clark (aka sångerskan/låtskrivaren/artisten St. Vincent) gör sin regidebut med The Birthday Party; Karyn Kusama (”The Invitation”, ”Jennifer’s Body”) står bakom exorcismen i Her Only Living Son; Roxanne Benjamin (”Southbound”) skriker Don’t Fall; och Jovanka Vuckovic (”The Captured Bird”) vågar öppna The Box. Den prisbelönta animatören Sofia Carrillo (”La Casa Triste”) knyter ihop säcken kring fyra spännande historier om skräck vars rollista innehåller namn som Natalie Brown, Melanie Lynskey, Breeda Wool och Christina Kirk.

Spana in den intensiva trailern här nedanför såväl som fyra stillbilder från Benjamin och Vuckovics segment.

XX” får premiär den 17 februari!

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password