Trailern för ”Dark Knight”, filmen om biografmassakern 2012

Trailers

En film som försöker få publiken involverad i de drabbade av 2012-års biografskjutning i Aurora, Colorado. ”Dark Night” är en väldigt löst adaption av händelserna som ledde fram till den ödesmättade natten då en skytt äntrade visningen av ”The Dark Knight Rises” och mördade 12 personer. Se trailern här nedanför!

Filmen följer sex personer, inkluderat mördaren, under den dagen som leder fram till kvällen då skjutandet började. Filmen är definitivt mer en konstfilm än en regelrätt thriller, så du vet vad du kan förvänta dig av den. Filmen får amerikansk premiär i utvalda biografer den 3 februari. Något svenskt premiärdatum finns inte.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password