Woody Harrelson bekräftad för Han Solo filmen!

Blogg Film Nyheter

Lucasfilm har nu bekräftat att filmveteranen och tv-skådespelaren Woody Harrelson har anslutit sig till den kommande Han Solo filmen, som anländer i biograferna nästa år.

Harrelson, känd för en lång rad av roller i film och TV så som ”The Hunger Games”, ”No County for Old Men”, ”True Detective”, ”Cheers”, och ”Zombieland”, ansluter sig till skådespelare så som Alden Ehrenreich (Han Solo), Donald Glover (Lando Calrissian), och Emilia Clarke i äventyret. Denna Star Wars Story är den andra filmen i en serie av filmer som lever sina liv utanför Skywalkers familjesaga, och utspelar sig i den berömda smugglarens yngre dagar.

“Vi kan inte vara mer glada att få jobba med en artist som har så mycket djup och bredd som Woody,” sa filmens regissörer Phil Lord och Christopher Miller (”21 Jump Street”, ”The LEGO Movie”). “Hans förmåga att hitta både humor och patos, ofta i samma roll, är verkligen unikt. Han är också väldigt bra på ping pong.”

Den än så länge obetitlade filmen, vilken produceras av Kathleen Kennedy, Allison Shearmur, och Simon Emanuel, kommer att släppas under 2018.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password