”Predator” regissörens första film på 14 år—Och det är en reklamfilm för ett spel!

Spel

Den 6:e januari släpptes en trailer för ”Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands”; den kalls för “The Red Dot”, och den exalterade spelfansen för dess smarta uppbyggnad och blodiga klimax. Och det är inte undra på att reklamfilmen känns väldigt cineastisk, då den är regisserad av en regissör som är hemma med actionladdade och blodiga actionfilmer: Igen annan är original ”Predator” regissören John McTiernan, också känd för ”Die Hard” och ”The Hunt for Red October”.

Sedan kan man väl undra varför denna information inte dykt upp tidigare? Det beror på att ingen visste! Vi får vara tacksamma för att Vulture.com lyckades få fram denna information:

McTiernans involvering i “The Red Dot” har inte publicerats (eller ens uppmärksammats), vilket är skam på torra land, allra helst med tanken på att detta är hans första filmprojekt på hela 14 år. (Hans senaste film var den regndränkta militär thrillern Basic.) McTiernans anspråkslösa uppdykande leder till ett par större frågor: Vart har han varit? Och vad gör denna reklamfilm så speciell?

Vill du ha svar på frågorna? Spana då in originalartikeln på Vulture, HÄR.

Spana nu in trailern för ”Ghost Recon: Wildlands” här nedanför och kommentera gärna vad du tycker!

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password