Vinn galna ”Death Race 2050” på DVD!

Tävling

Vi på Filmparadiset har tillsammans med Universal (Sony) anordnat en ”Death Race 2050”-tävling.

Vinster i potten: 3 st. ”Death Race 2050” på DVD!

[toggles behavior=”accordion”]
[toggle title=”⇓Klicka här för att läsa mer om Death Race 2050”]

Denna uppföljaren av Death Race 2000 blandar svart humor med action. Året är 2050 och USA styrs av ett maktfullkomligt företag. Invånarna har hjärntvättats med våldsam virtual reality-underhållning. Höjdpunkten på året är Death Race, där våldsamma förare tävlar i en biltävling som går över hela landet och där de får poäng för att meja ner folk och få de andra tävlande att köra av vägen. Den regerande mästaren och publikfavoriten, Frankenstein, är hälften människa, hälften maskin och vill ta hem segern även i år. Men hans andreförare, som också är spion för rebellerna, hotar hans vinstchanser.

 Death Race 2050
(2017) on IMDb

[/toggle]
[/toggles]

För att vara med och tävla, fyll i formuläret nedan. Vi behöver ha era svar senast 13/02-2017.

TÄVLINGSFORMULÄR
OBS! Tävlingen har avslutats!
Sista tävlingsdag var 2017-02-13 12.00

Lycka till!

Köp eller hyr
Om du inte vinner filmen kan du förboka/köpa/hyra den genom att klicka på logotyperna här nedan:

discshop logo
cdon logo
När slutar tävlingen?
Tävlingen pågår till den 13 februari 12.00. Vinnarna dras med hjälpa av Randompicker, vinnarna kontaktas via mejl och presenteras även på Facebook.

© 2017 Universal (Sony)


Tävlingen pågår till och med 2017-02-13 12:00. Tävlingen är gratis att delta i, men tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Tävlingen går ut på att besvara en eller flera frågor, samt fylla i namn, adress och e-postadress. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Vinnarna utses av filmparadiset.se. Medarbetare och deras anhöriga får ej delta i tävlingen. Beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på filmparadiset.se och på vår Facebooksida. Dela gärna den här tävlingen med dina vänner på Facebook!


Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password