Vinn ”Miss Peregrines hem för besynnerliga barn” på blu-ray!!

Tävling

Vi på Filmparadiset har tillsammans med Fox/Paramount Home Entertainment anordnat en ”Miss Peregrines hem för besynnerliga barn”-tävling.

Vinster i potten: 3 st. ”Miss Peregrines hem för besynnerliga barn” på blu-ray!

[toggles behavior=”accordion”]
[toggle title=”⇓Klicka här för att läsa mer om Miss Peregrines hem för besynnerliga barn”]

Den geniförklarade filmskaparen Tim Burton har alltid satt sin egen prägel på sina verk; han har också alltid dragits till att skildra missförstådda karaktärer och annorlunda miljöer. ”Miss Peregrines hem för besynnerliga barn” är inget undantag.

Filmen, som är baserad på Ransom Riggs debutbok med samma titel, tar oss med till ett magiskt äventyr bortom tid och rum på en walesisk ö där miss Peregrine och de besynnerliga barnen lever i sin egen värld.

När Jakes älskade farfar går bort efterlämnar han sig ledtrådar till ett mysterium som spänner över tid och rum, och som tar Jake till en fördold plats för ”besynnerliga” barn med övernaturliga krafter. Jake upptäcker samtidigt att barnen har mäktiga fiender och att faror lurar överallt, och han måste både avgöra vem han kan lita på och använda sin egen ”förmåga” för att kunna rädda dem…

 Miss Peregrine's Home for Peculiar Children
(2016) on IMDb

[/toggle]
[/toggles]

För att vara med och tävla, fyll i formuläret nedan. Vi behöver ha era svar senast 13/02-2017.

TÄVLINGSFORMULÄR
OBS! Tävlingen har avslutats!
Sista tävlingsdag var 2017-02-13 12.00

Lycka till!

Köp eller hyr
Om du inte vinner filmen kan du förboka/köpa/hyra den genom att klicka på logotyperna här nedan:

discshop logo
cdon logo
När slutar tävlingen?
Tävlingen pågår till den 13 februari 12.00. Vinnarna dras med hjälpa av Randompicker, vinnarna kontaktas via mejl och presenteras även på Facebook.

© 2017 Fox/Paramount Home Entertainment


Tävlingen pågår till och med 2017-02-13 12:00. Tävlingen är gratis att delta i, men tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Tävlingen går ut på att besvara en eller flera frågor, samt fylla i namn, adress och e-postadress. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Vinnarna utses av filmparadiset.se. Medarbetare och deras anhöriga får ej delta i tävlingen. Beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på filmparadiset.se och på vår Facebooksida. Dela gärna den här tävlingen med dina vänner på Facebook!


Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password