Limited Edition: Original ”The Evil Dead” och remaken får otroligt snygga blu-ray släpp i Japan!!

Limited Editions

Jaha då är det dags att utvidga samlingen…igen.

Ingen skräckfilmsfranchise har återsläppts på hemmavideo så många gånger som ”The Evil Dead”, som har fått så många olika VHS, DVD och Blu-ray släpp världen över att det nästan är omöjligt att hålla reda på dem alla. I min egen samling finns det åtskilliga olika utgåvor av dessa släpp och visst blir man lockad av nytt extramaterial, nya omslag, och nya förpackningar.

Och för att prata om nya förpackningar, jösses vad Japan har höjt ribban.

Den 26 juli kommer både Sam Raimis ”The Evil Dead” och Fede Alvarezs ”Evil Dead” får helt nya Blu-ray släpp i Japan och här har man verkligen inte sparat på krutet för att göra en utgåva man absolut måste ha i sin samling…även om du redan äger båda filmerna flera gånger om. Det är förpackningen som gör denna släpp till något speciellt, vilken har båda filmerna inuti en Deluxe Edition Collectible Box.

Originalfilmens förpackningen återskapar den ikoniska postern, medan remakens box återskapar bilden av en Deadite som kommer upp från en ökända stugans källardörr.

Värt att notera är också att remakens Blu-ray disk innehåller en Unrated Cut av filmen! De båda utgåvorna släpps i Japan den 27 juli, 2017 och kostnaden ligger kring 800 kronor styck! Du hittar den här och här!

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password