Marvel Fas 3 videos: Se stjärnorna mötas, konceptbilder och mycket mer!

Blogg Film

Marvel Studios har just släppt två nya videos, båda visar upp lite av vad vi har att vänta oss när Marvels Fas 3 fortsätter! Här nedanför kan ni se en livevideo från FB från inspelningen av ”Avengers: Infinity War”. Den börjar med att Robert Downey Jr. reflekterar över en produktion som kommer ta ett helt år och kommer under Infinity War och dess ännu okända uppföljare spänna över Marvels filmiska universum som aldrig tidigare. I den andra videon får vi veta vart Marvels Fas 3 är på väg och visar oss lite bakom kameran på vad som komma skall, inkluderat konceptbilder och ett löfte att publiken kommer att få “ett event som aldrig tidigare setts på film!”

Fortsättningen på det filmiska universumet som tog sin start 2008 med ”Iron Man”, lovar Infinity War att ge oss en episk historia som för samman karaktärer från ett årtionde av filmer. Rollistan inkluderar Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Elizabeth Olsen, Sebastian Stan, Scarlett Johansson, Chris Pratt, Zoe Saldana, Benedict Cumberbatch, Pom Klementieff, Tom Hollan, Peter Dinklage och, som Thanos, Josh Brolin. Regissörerna Anthony och Joe Russo, som återvänder efter ”Captain America: The Winter Soldier” och ”Captain America: Civil War”, regisserar både ”Avengers: Infinity War” och den andra halvan, den mystiska avslutningen på Marvels 3:e fas.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password