Se den nya ”Guardians of the Galaxy Vol. 2”-trailern!

Trailers

Marvel Studios har släppt en ny liten trailer för ”Guardians of the Galaxy Vol. 2”, vilken du kan se  här nedanför!

I filmen ser vi Chris Pratt som Star-Lord; Zoe Saldana som Gamora; Dave Bautista (SPECTRE, The Man with the Iron Fists) som Drax; Karen Gillan (Oculus) som Nebula; Vin Diesel (xXx, Furious 7) som rösten till Groot; Bradley Cooper (Joy, American Sniper) som rösten till Rocket; Michael Rooker (Slither, Jumper) som Yondu; och Sean Gunn (Guardians of the Galaxy, “Gilmore Girls”) som Kraglin. Ny i rollistan är bland andra Pom Klementieff som Mantis, Elizabeth Debicki (The Great Gatsby, Everest), Chris Sullivan (“The Knick,” The Drop) och Kurt Russell (The Hateful Eight, Furious 7) som Ego.

Med bakgrunden av Awesome Mixtape #2, fortsätter ”Guardians of the Galaxy Vol. 2” berätta historien om det äventyrliga teamet då de försöker avslöja hemligheterna bakom Peter Quills sanna ursprung.

Guardians of the Galaxy Vol. 2” är producerad av Marvel Studios president, Kevin Feige, med Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Jonathan Schwartz, Nik Korda och Stan Lee som exekutive producenter. Premiär blir det den 5 maj, 2017.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password