Trailern för “It Comes at Night” är vad mardrömmar är gjord av!

Trailers

Har just spanat in trailern för Trey Edward Shults psykologiska thriller ”It Comes at Night”—och den är otroligt bra! Visst, det är svårt att säga vad som händer, men den fångar en på direkten. Teasern visar en olycksbådande röd dörr, och pekar på att något fruktansvärt finns på andra sidan av den. Titta själv:

Synopsis: En man (Joel Edgerton) får veta att den ondska som hemsöker hans familjehem bara är förspelet till skräcken som kommer i från insidan.

Säkra i sitt ensligt belägna hem medan ett onaturligt hot terroriserar världen, men den bräckliga inhemska ordning han har etablerat med sin fru och son utsätts för det ultimata testet då en desperat ung familj söker sin tillflykt till deras hem.

Trots de bästa intentioner från de båda familjerna, kokar paranoia och misstro över samtidigt som fasorna utanför kryp allt närmare, och det väcker något dolt och monstruösa inom honom när han får reda på att skyddet av hans familj kommer på bekostnad av hans själ.

I ”It Comes at Night” ser vi Joel Edgerton, Riley Keough, och Christopher Abbott. Amerikansk premiär blir det den 25 augusti, 2017.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password