En ny ”Ghost in the Shell”-trailer har släppts!

Trailers

Paramount Pictures har släppt en ny ”Ghost in the Shell” trailer, vilken du kan se här nedanför!

Med premiären satt till den 31 mars, 2017, kan vi i ”Ghost in the Shell” se Scarlett Johansson i huvudrollen och filmen är regisserad av Rupert Sanders (Snow White and the Huntsman). Baserad på kända Kodansha Comics manga serie med samma namn (skriven och illustrerad av Masamune Shirow), är filmen producerad av Avi Arad, Ari Arad, och Steven Paul. Michael Costigan, Tetsu Fujimura, Mitsuhisa Ishikawa, vars animationsstudio Production I.G producerar de japanska Ghost in the Shell filmerna och tv-serier, och Jeffrey Silver kommer exekutive producera.

Ghost in the Shell” följer Majoren, en special ops, en unik mänsklig hybrid mellan människa och cyborg, som leder elitstyrkan Section 9. Vars uppgift är att stoppa farliga brottslingar och extremister, och som nu står inför en fiende vars enda mål är att utrota Hanka Robotics avancemang inom cyberteknologi.

I rollistan ser vi Beat Takeshi Kitano som Daisuke Aramaki, Juliette Binoche som Dr. Ouelet, Michael Pitt som Kuze, Pilou Asbæk som Batou, och Kaori Momoi. Medlemmarna i Section 9 spelas av Chin Han, Danusia Samal, Lasarus Ratuere, Yutaka Izumihara och Tuwanda Manyimo.

Läs mer om mig på min Om-sida.

1 Comment

  1. Även om jag inte tycker om originalet så tror jag att denna kan vara bra, jag gillar iaf det som vi få se i trailern.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password