Möt X-23 i ett obehagligt klipp från ”Logan”

Filmklipp

Regissören James Mangold har delat ett nytt klipp från den kommande ”Logan”, i vilket vi ser Laura, aka X-23, fångad i det labb som skapade henne. Och även om världen inte längre har några mutanter, så har den fortfarande foto som smugglas ut ur topphemliga ställen. Spana in klippet här nedanför!

I en nära framtid möter vi en trött och sliten Logan som sköter en allt svagare Professor X i ett gömställe nära den Mexikanska gränsen. Men Logans försök att gömma sig för världen vänds upp och ned när en ung mutant anländer, som förföljs av mörka krafter.

20th Century Fox presenterar ”Logan” i vilken vi ser Hugh Jackman, Patrick Stewart, Eriq La Salle, Elise Neal och Elizabeth Rodriguez. Den nya filmen är den 9:e gången som Hugh Jackman spelar karaktären på vita duken. James Mangold regisserar från ett manus av David James Kelly.

Premiär blir det den 3 mars, 2017.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password