Vinn biobiljetter till Martin Scorseses ”Silence”

Tävling

Vi på Filmparadiset har tillsammans med Noble Entertainment anordnat en ”Silence”-tävling.

Vinster i potten: 6 st. ”Silence” biobiljetter! Vi låter 3 vinnare få 2 biljetter vardera till filmen som har premiär den 3 mars!

[toggles behavior=”accordion”]
[toggle title=”⇓Klicka här för att läsa mer om Silence”]

Oscarnominerade SILENCE är Martin Scorseses filmatisering av Shusaku Endos klassiska mästerverk ”Tystnaden”.

I 1600-talets Japan förbjuds kristendomen och förföljelser tar vid. De kristna tillfångatas, torteras och tvingas att avsvära sig sin tro. Några unga jesuitpräster från Portugal beslutar sig för att på illegal väg ta sig in i Japan, för att hjälpa de förtryckta kristna och ta reda på sanningen bakom de otänkbara ryktena om att den medbroder som varit deras beundrade lärare skulle ha avfallit. Väl där, ställs de inför sitt livs svåraste prövning. I rollerna ser vi Andrew Garfield, Liam Neeson och Adam Driver.

 Silence
(2016) on IMDb

[/toggle]
[/toggles]

För att vara med och tävla, fyll i formuläret nedan. Vi behöver ha era svar senast 27/02-2016.

TÄVLINGSFORMULÄR
OBS! Tävlingen har avslutats!
Sista tävlingsdag var 2017-02-27 12.00

Lycka till!

Köp eller hyr
Om du inte vinner biobiljetter till filmen kan du förboka/köpa/hyra den genom att klicka på logotyperna här nedan:

discshop logo
cdon logo
När slutar tävlingen?
Tävlingen pågår till den 27 februari 12.00. Vinnarna dras med hjälpa av Randompicker, vinnarna kontaktas via mejl och presenteras även på Facebook.

© 2017 Noble Entertainment


Tävlingen pågår till och med 2017-02-27 12:00. Tävlingen är gratis att delta i, men tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Tävlingen går ut på att besvara en eller flera frågor, samt fylla i namn, adress och e-postadress. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Vinnarna utses av filmparadiset.se. Medarbetare och deras anhöriga får ej delta i tävlingen. Beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på filmparadiset.se och på vår Facebooksida. Dela gärna den här tävlingen med dina vänner på Facebook!


Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password