Video avslöjar UI och mycket mer om Nintendo Switch!

Spel

Teman, bilder på avatarer och mer kan vi se i denna nyligen släppta video, av en person som lyckats lägga beslag på en Nintendo Switch innan den släppts! Här visar han steg för steg hur man förbereder och startar upp konsolen för första gången!

Själva interfacet ser verkligen rent och enkelt ut och bra är också att man själv kan lägga till olika teman! Just nu presenteras ett svart/vit tema men antagligen finns det fler att välja på. Gillar också att man inkluderar avatarer och att där finns ett val att låta media stå och rulla och att man kan klicka bort att konsolen stänger av sig själv.

Ser ut att kunna bli en intressant och spännande konsol!

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password