Hulu avslöjar nya detaljer om Stephen King och J.J. Abrams ”Castle Rock”

TV

Castle Rock” damp ned i vårt knä tidigare förra veckan och vem av oss King fans längtar inte så vi nästan spricker? Det var alltså förra veckan som J.J. Abrams och Stephen King serien avslöjades och en teaser trailer släpptes, vilken du kan se här.

Nu har Hulu avslöjat att man beställt 10 avsnitt av serien och att den kommer att väva samman flertalet karaktärer och teman från historier som King har berättat över åren och som involverar hans fiktiva Castle Rock.

De släppte även ytterligare information om serien och beskriver den som ”en psykologisk skräckserie som utspelar sig i Stephen Kings multiverse.”

Castle Rock kombinerar den mytologiska skalan och skrämmande karaktärer från Kings älskade verk. Den väver en episk saga om mörker och ljus, som utspelar sig i Maines vidsträckta skogslandskap. Castle Rock är en originell thriller — en ny tappning som utforskar de teman och världar som förenar hela Kings samlade arbete, som nuddar vid några av hans mest ikoniska och älskade historier.

Utan tvekan, efter att ha sett vad Abrams och King gjorde med Huluserien ”11.22.63”, kommer Castle Rock bli något alldeles extra och ge oss en rad av spännande historier. Om du undrar hur hela Stephen Kings multiverse fungerar, så bjuder vi på en infografik som reder ut alla kopplingar mellan has historier.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password