R.I.P. – Bill Paxton

R.I.P.

Denna söndag är verkligen en svart sådan då vi nås av nyheten att skådespelaren Bill Paxton har avlidit!! Han dog under lördagen den 25 februari, enligt tidningen People. Det var efter en operation som det uppstod komplikationer, som Paxton inte klarade av, han avled 61 år gammal.

Det är med tunga hjärtan vi delar nyheten att Bill Paxton har gått bort på grund av komplikationer efter kirurgi”, skriver en företrädare för familjen  i ett uttalande. ”Bill var en kärleksfull make och far. Alla som kände honom kände till hans passion för filmkonsten, och hans värme och outtröttliga energi var obestridlig.

Den så otroligt populära skådespelaren började sin karriär 1975. Och bland hans många roller hittar vi enorma succéer så som ”Terminator”, ”Aliens”, ”Predator 2”, ”True Lies”, ”Apollo 13”, ”Twister” och ”Titanic”. Han har under senare år medverkat i många tv-serier, så som ”Big Love” och ”Hatfields & McCoys”.

Just nu var han aktuell med serien ”Training Day”, och filmen ”The Circle”, som släpps på bio senare i vår.

Bill Paxton överlevs av sin fru Louise Newbury, och två barn.

Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password