Nyheter i mars på HBO Nordic

TV
  Hollywoodlegenderna Bette Davis och Joan Crawford, gestaltade av Susan Sarandon och Jessica Lange, drabbar samman i FEUD: Bette and Joan, ståuppstjärnan Jerrod Charmichael kommer med en ny komedispecial och vi får äntligen återse de sköna figurerna i animerade Animals. Detta, och mycket mer, anländer i mars till HBO Nordic.

Dagliga uppdateringar om HBO Nordics nyheter finns på  Facebook, Twitter.

 

Image   FEUD: BETTE AND JOAN
Säsong 1, premiär 6 mars
Först ut i Golden Globe- och Emmybelönade Ryan Murphys omtalade nya antologiserie om berömda fejder är den mellan Bette Davis och Joan Crawford i FEUD: Bette and Joan. De två Hollywood-ikonerna Davis & Crawford drabbade samman under inspelningen av den Oscarsvinnande thrillern What Ever Happened to Baby Jane? Vi ser Oscarsbelönade Jessica Lange och Susan Sarandon i titelrollerna. Den stjärntäta rollistan består också av Catherine Zeta-Jones, Alfred Molina, Judy Davis, Kathy Bates och Sarah Paulson. FX-serien är producerad av Fox 21 Television Studios och denna första del består av åtta avsnitt.

Image   THE ARRANGEMENT
Premiär 6 mars
Den unga skådespelaren Megan Morrison (Christine Evangelista) provspelar för den kvinnliga huvudrollen i en kommande storfilm, mot den manlige stjärnan Kyle West (Josh Henderson). Megans askungesaga tar dock en oväntad vändning när hon möter Terrence Anderson (Michael Vartan), självhjälpsorganisationen Institute of the Higher Minds ledare. Hon får ett förslag som kommer att förändra hennes liv. The Arrangement i tio avsnitt á 60 min.

Image   JERROD CARMICHAEL: 8
Komedispecial från HBO, premiär 12 mars
Den populära ståupparen och NBC-stjärnan Jerrod Carmichael gör sin andra komedispecial för HBO. Showen är inspelad i december i fjol och innehåller Carmichaels hela register av brännande ämnen och tankevidgande budskap; här avhandlas allt från Trumps seger och klimatförändringar till djurens rättigheter, politik och kärlek. Carmichaels första special, Love at the Store, kom 2014 och finns att se på HBO Nordic.

Image   ANIMALS
Säsong 2, premiär 18 mars
De kärlekskranka råttorna, könsförvirrade duvorna och de livskrisande lössen i New York City är äntligen tillbaka, nu med tio nya avsnitt. Phil Matarese och Mike Luciano har skapat denna värld av New York Citys tilltufsade varelser, i en vuxen komedi om livets essenser. Duplass Brothers Television har producerat. Säsongen bjuder också på ett ”live-action”-avsnitt där bland andra RuPaul, Neil Casey, John Early, Judy Greer, Lauren Lapkus, Andy Richter och Raven Symone medverkar.

Image   ROCK AND A HARD PLACE
HBO-dokumentär, premiär 28 mars
Dokumentärfilm exekutivt producerad av Dwayne ”The Rock” Johnson, om missanpassade unga människor som får en ny chans. De ges möjlighet att byta ut ett fängelsestraff mot chansen att börja om, genom att delta i Miami-Dade County Corrections & Rehabilitation Boot Camp. Ett sexmånaders-program där de blir sporrade att kämpa, uppmuntrade att lära sig av sina misstag och bli hederliga, ansvarstagande samhällsmedborgare. Dwayne Johnson, som har egna erfarenheter av att hamna snett som ung, medverkar i filmen.

Image   SOUTH OF HELL
Hela serien blir tillgänglig 1 mars
Charleston, South Carolina är världens mest besatta stad. Här frodas ondskan. Något som exorcisten Maria Abascal är intimt förknippad med, då hennes jobb är att slåss emot demonerna och fördriva dem. Särskilt Abigail, som finns inom henne själv. Abigail lever på fördömda själar och har brutit lagarna i helvetet för att kunna leva på jorden, inuti Maria. Nu när de är sammanfogade upptäcker Maria hur personlig hennes kamp mot ondskan är och hur långt Abigail är beredd att gå för att skydda dem båda.
 
 
 
Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password