Vinn den underbara filmen ”Trolls” på blu-ray!

Tävling

Vi på Filmparadiset har tillsammans med Fox/Paramount Home Entertainment anordnat en ”Trolls”-tävling.

Vinster i potten: 3 st. ”Trolls” på blu-ray! ”Trolls” släpps på Blu-ray och DVD den 13 mars!

[toggles behavior=”accordion”]
[toggle title=”⇓Klicka här för att läsa mer om Trolls”]

Lyckotrollet Poppy bor tillsammans med sina vänner i en neonfärgad trollby i regnbågens alla färger där alla är glada, dansar, sjunger och kramas. Ja, inte riktigt alla – trollet Kvist är en riktig dysterkvist och ständigt förvånad över hur de andra trollen kan vara så positiva.

När trollbyn invaderas av de pessimistiska Bergens som tillfångatar alla troll utom Poppy och vresige Kvist så måste den inkompatibla duon slå sina påsar ihop och ge sig ut på en farlig färd för att rädda sina vänner från att slukas av Bergens. Det blir en resa full av både äventyr och missöden där Poppy och Kvist måste samarbeta med varandra för att lyckas.


[/toggle]
[/toggles]

För att vara med och tävla, fyll i formuläret nedan. Vi behöver ha era svar senast 13/03-2017.

TÄVLINGSFORMULÄR
OBS! Tävlingen har avslutats!
Sista tävlingsdag var 2017-03-13 12.00

Lycka till!

Köp eller hyr
Om du inte vinner filmen kan du förboka/köpa/hyra den genom att klicka på logotyperna här nedan:

discshop logo
cdon logo
När slutar tävlingen?
Tävlingen pågår till den 13 mars 12.00. Vinnarna dras med hjälpa av Randompicker, vinnarna kontaktas via mejl och presenteras även på Facebook.

© 2017 Fox/Paramount Home Entertainment


Tävlingen pågår till och med 2016-03-13 12:00. Tävlingen är gratis att delta i, men tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Tävlingen går ut på att besvara en eller flera frågor, samt fylla i namn, adress och e-postadress. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Vinnarna utses av filmparadiset.se. Medarbetare och deras anhöriga får ej delta i tävlingen. Beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på filmparadiset.se och på vår Facebooksida. Dela gärna den här tävlingen med dina vänner på Facebook!


Läs mer om mig på min Om-sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password